Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Mobiele Concierge

Schoonmaak` - Klussen - Diensten

Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn we het aanspreekpunt doordat we zelf de schoonmaakdiensten leveren en de huismeesterdiensten zal de communicatie vlot verlopen. Wij zijn dan als huismeester het aanspreekpunt en de uitvoerder. Wij kunnen dan ook naast schoonmaakdiensten. Denk het uitvoeren van (klein) onderhoud. Hierdoor hoeft u niet voor alle kleine klussen een apart bedrijf te regelen. Wij houden natuurlijk zelf ook het onderhoud in de gaten. Mochten er bijzonderheden of storingen zijn dan kunnen wij dat voor u maken. Door onze complete aanbod kunnen wij zeer goed uw pand onderhouden. 

Bel Nu

Schoonmaakbedrijf en huismeester Rotterdam

De Mobiele Conciërge is ons uniek schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Wij streven ernaar om een vlekkeloze service te bieden. Wij zullen dan ook streven naar een professionele service die aan alle verwachtingen voldoet. Wij werken met twee man. Dit was een bewuste keuze zodat we zelf verantwoordelijk zijn voor al het werk. Bij ons zal u dan ook niet te maken krijgen met een tussenpersoon. Alle communicatie verloopt dan ook direct naar ons. Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam die professioneel schoonmaakt, tevens een huismeesterservice aanbiedt en makkelijk communiceer dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Een all-in schoonmaakbedrijf 

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam kunnen wij een volledige schoonmaakservice aanbieden. Wij helpen graag met het reinigen van uw bedrijfsruimtes of pand. Alle ruimtes kunnen wij reinigen, wij bieden dan ook een grondige en volledige service aan. Doordat we maatwerk aanbieden is onze service altijd passend voor uw bedrijf. Alle wensen die u hebt kunnen wij bespreken. Wij bieden een eerlijk service aan. Onze prijzen en onze diensten zijn dan ook altijd helder en professioneel. Ons werk voeren we met passie uit en zal dan ook grondig gedaan worden.

Bekijk producten 

De werkzaamheden die we aanbieden

Wij bieden een volledige schoonmaakservice aan. Alles rondom de reiniging van uw pand of bedrijf kan uitgevoerd worden. Doordat we met ons tweeën samenwerken kunnen we grondig en effectief schoonmaken. In een paar uur kan een hele vestiging van boven tot onder gereinigd zijn. Als u graag wilt weten wat we voor jouw kunne betekend dan nemen we graag de mogelijkheden met u door. Voor een goed schoonmaakresultaat zijn goede materialen en schoonmaakmiddelen ook belangrijk. Wij werken met de beste middelen om zo een uitstekend resultaat te krijgen. We willen natuurlijk dat alles perfect schoon en ontsmet is. 

Contact opnemen