Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Mobiele Concierge

Schoonmaak` - Klussen - Diensten

Onze huismeester dienst

Doordat we naast onze schoonmaakdiensten als huismeester ingehuurd kunnen worden, kunnen wij dus het volledige pakket leveren, het voordeel is dat alles via ons geregeld is. Wij kunnen dan naast schoonmaakdiensten ook klussen uitvoeren. Denk hierbij aan onderhoud en reparaties bij storingen en dergelijke. Verschillende klussen kunnen regelmatig nodig zijn, wij plannen dan extra tijd in zodat we naast het schoonmaken ook de klussen regelen. Wij zijn als huismeester natuurlijk ook het aanspreekpunt. Doordat alles al via ons verloopt zal de communicatie altijd soepel verlopen.

Bel Nu

Huismeester en schoonmaker onder één dak

Voor veel bedrijven is een schoonmaakdienst noodzakelijk en daarnaast ook een huismeester om allerlei klussen geregeld te krijgen. Wij vinden dat het soms te omslachtig verloopt. Daarom bieden wij alles aan onder één dak. Wij zijn een bedrijf van twee man. Wij regelen daarom alles zelf. Dit heeft heel veel voordelen. Zo verloopt de communicatie direct via ons. Als bepaalde schoonmaakdiensten geregeld moeten worden dan horen wij dit direct. Dit kunnen wij dan ook meteen met u bespreken en meteen uitvoeren. 

Onze diensten als huismeester

Door ons als huismeester in te huren heeft u dus een schoonmaakdienst en de diensten van klusjesmannen in één. Dit werk effectiever en maakt het proces ook stukken makkelijk. U hoeft zelf niks meer te regelen. Wanneer wij werkzaamheden constateren rapporteren wij dat aan u. Als we iets moeten repareren dan hoeven wij niet anderen aan het werk te stellen. Dit regelen we meteen zelf. Doordat er geen tussenpersoon tussen zit gaat het proces stukken sneller. Dit bespaard u een hoop tijd en energie. De schoonmaakdiensten lopen dus ook via ons. Alles met betrekking tot het onderhoud van uw bedrijf en pand kunnen wij dus regelen. 

Bekijk producten 

Schoonmaken en repareren via de Mobiele Conciërge 

Door ons als huismeester in te huren houd u uw pand niet alleen schoner maar ook netter en veiliger. Wij zijn als schoonmaakbedrijf inzetbaar in de omgeving van Rotterdam. Wij zijn dus wel meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Rotterdam. De combinatie van huismeesterdiensten en onze schoonmaakwerkzaamheden is dan ook de reden dat we uniek werken. Wij zijn al jaren actief binnen de schoonmaak en kunnen dan ook goede resultaten leveren. Wij werken snel en effectief maar slaan niks overleg wij leveren dan ook professioneel resultaat en houden niet van half werk. Wij werken met veel plezier en passie en zullen we dan ook voor zorgen dat alles perfect onderhouden wordt. 

Contact opnemen